Nieuws

Baby milestones

Baby Milestones

Je eerste kindje komt eraan of wellicht heb je al kinderen. Bereid je maar voor: het clichè is waar en je hoort jezelf al zeggen: “Wat gaat het toch hard”. Als je bedenkt hoe snel een baby ontwikkeld en al snel veranderd in een ‘grote jongen’ of ‘grote meid’, wil je toch graag alle herinneringen vastleggen. Alle mijlpalen moeten gedocumenteerd worden. Dit doe je dan wellicht met de ondertussen welbekende baby milestones. Zeker als dit niet je eerste kindje is dan schiet het er eigenlijk best vaak bij in. Voor je het weet is je kleintje al 1 jaar en heb je maar 2 milestones bijgehouden. Wat als dit veel makkelijker kan?

Doezzzel baby milestones krasposter

Doezzzel heeft een A2 krasposter met daarop 35 grote mijlpalen die je kindje de eerste 2 jaar van zijn leven meemaakt. Het begint al bij het allereerste moment: Je kindje is geboren. De poster kan je in de kinderkamer een plekje geven, zodat je geen milestone kan vergeten op te schrijven. Bij iedere milestone schrijf je de datum en eventuele bijzonderheden. Je kunt eventueel bij vakjes zelf dingen toevoegen zoals het haarlokje van een eerste bezoek aan de kapper. Wanneer alle vakjes gekrast zijn heb je een overzicht van ongeveer de eerste twee jaar van je zoon of dochter.

Herinneringen

Hoe leuk is het om deze persoonlijke poster straks mee te geven aan jouw volwassen dochter of zoon. Het is leuk vergelijk materiaal voor de volgende generatie. Met de krasposter heb je alle mijlpalen op 1 plek verzameld en heb je een document van onschatbare waarden.