Over Doezzzel

Ik ben de mama van mijn zoontje Pelle. Een energiek en vrolijkste baby ter wereld als je het mij vraagt.

Voor het eerst vind ik winkelen leuk. Ik koop alleen nog maar voor de kleine: leuke prints, stoere of juist weer retro kleren en leuke accessoires voor op zijn slaapkamer. “Hij heeft dit echt nodig!” overtuig ik mijzelf als koopgrage moeder.

Is het jou ook opgevallen dat slaapzakken vaak saai zijn en dat het praktischer kan? Mij wel, hierdoor is Doezzzel ontstaan. De handgemaakte zomerslaapzakjes van Doezzzel zijn er in leuke prints en hebben geen voering waardoor het goed ademt en zorgt dat zelfs met hoge temperaturen je kindje lekker doorslaapt. Elk slaapzakje is voorzien van een zakje op de borst om een speenkoord aan te bevestigen*. De slaapzak is fijn voor onderweg doordat het te gebruiken is met een Maxi-Cosi of autostoel.

Naast de slaapzakken heeft Doezzzel ook handgemaakte knuffeltjes en zijn we bezig om het assortiment snel uit te breiden.

Volg Doezzzel op Facebook en blijf op de hoogte.

Groetjes,
Sabrina

* Let op! Leg je kleintje nooit met een speenkoord in bed. Alleen onder toezicht. Er is namelijk kans op verstikking. Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn.

Comments are closed.