Menu

Over Doezzzel

logo-doezzzel

OVER DOEZZZEL

Doezzzel is een webshop die zelfgemaakt spullen: zoals knuffels en slaapzakken en kaartjes, maar ook shop in shop en ingekochte kinderspullen verkoopt.

Op dit moment ben ik bezig om terug te gaan naar de basis van Doezzzel. Ik wil mij vooral richten op de eigengemaakte spullen van Doezzzel zoals knuffels en kaartjes.

gezin

WIE IS DOEZZZEL

Het is altijd goed om te weten wie er nu achter Doezzzel zit. Ik kan je verklappen, het is geen heel team. Ik ben Sabrina van der Wegen en ik ben verantwoordelijk van het ontwikkelen van producten tot het verzenden van bestellingen. Dit merk je eventueel al in afhandeling en communicatie. Alles komt direct bij mij terecht. Op deze manier levert Doezzzel een snelle en persoonlijke service.

maare

De reden

Mijn twee kinderen leveren inspiratie en zijn reden waarom Doezzzel is ontstaan. Maar het verlangen om een eigen webshop te beginnen was er al eerder. Ik ben namelijk altijd al werkzaam geweest voor andere merken en klanten. Hierdoor heb ik kennis van ontwikkelen van websites, nieuwsbrieven en marketingstrategieën. Om al deze kennis voor jezelf te gebruiken is fantastisch!

Comments are closed.

 • OVER DOEZZZEL

  Doezzzel is de webshop voor de allerkleinste. In de shop zijn zelfgemaakt spullen: zoals knuffels en slaapzakken en kaartjes, maar ook shop in shop en ingekochte kinderspullen te verkrijgen.

 • Schrijf je in!

  In de toekomst zal Doezzzel mails sturen met informatie over nieuwe producten, weetjes en updates. Blijf als eerste op de hoogte en schrijf je alvast in!

 • Contact

  Doezzzel
  Bastion 16
  4652 GC Steenbergen
  Nederland

  E: info@doezzzel.nl

 • Volg Doezzzel op:

Doezzzel