Het assortiment groeit. Doezzzel groeit!

Doezzzel is druk bezig met het ontwikkelen van handgemaakte en eigen ontworpen producten. Het assortiment groeit. Doezzzel groeit, en dat kan je merken. Steeds meer kaartjes, posters of knuffels zijn beschikbaar en in steeds meer webshops is het merk Doezzzel te vinden. Dat is een goede ontwikkeling want Doezzzel streeft naar het creëren van mooie herinneringen die je weer kan delen met dierbaren.

Kraskaartje: ik ben zwanger
100
EIGEN STIJL
100
HANDGEMAAKT
100
VOOR BIJZONDERE MOMENTEN
5
DOEZZZEL BESTAAT

VISIE

Mooie momenten deel je

Mooie momenten deel je met je dierbaren. Familie, vrienden of collega’s ze hebben allemaal een speciaal plekje in jouw wereld. Je beleeft met de handgemaakte en de zelfontworpen producten speciale hoogtepunten met wie jij deze delen wilt. Of je nu voor het eerst zwanger bent, al een derde op komst hebt. Of je nu je eigen herkenbare momenten of de mijlpalen van je kindje wilt bijhouden. Doezzzel draagt graag bij.

MISSIE

Herinneringen delen dat schept een speciale band

Speciale mooie momenten worden herinneringen. Hoe mooi is het als je daaraan mag bijdragen? Herinneringen worden overgedragen van generatie op generatie. Wanneer je de herinnering vastgelegd hebt, en daardoor tastbare ondersteuning hebt, dan maakt dat de herinnering alleen maar voller. Je kunt op deze manier de mooie en speciale momenten met elkaar delen. Want ervaringen en herinneringen delen dat schept een speciale band.